ΕΣΕΠΠΑ

ΕΣΕΠΠΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ

Οι Αριθμοί μας

Το σύνολο της μεταποιητικής και η βιομηχανικής δραστηριότητας αντιστοιχεί σήμερα στο 9% του ΑΕΠ της Ελλάδας, με διακηρυγμένο στόχο να φτάσει στο 12% το 2020. Εντός Οργανωμένων Υποδοχέων Δραστηριοτήτων λειτουργεί περίπου το 1/3 των επιχειρήσεων του δευτερογενούς τομέα

Μέλη

Πάρκα

εγκ. επιχειρήσεις

στρέμματα

Ο ΕΣΕΠΠΑ

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Επιχειρηματικών Πάρκων είναι το συλλογικό όργανο που εκπροσωπεί φορείς που ιδρύουν, διαχειρίζονται, διοικούν και λειτουργούν Οργανωμένους Υποδοχείς Δραστηριοτήτων (ΟΥΔ), επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες και λειτουργούν εντός ΟΥΔ, καθώς και Συνδέσμους επιχειρήσεων που είναι μέλη του.

Επικοινωνία

Αν έχετε κάποια απορία ή ερώτηση παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να σας ενημερώσουμε με όποια σχετική πληροφορία χρειάζεστε.

Αφήστε το μήνυμα σας

2 + 6 =

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται στο πλαίσιο της παρούσας αίτησης τα επεξεργαζόμαστε αποκλειστικά προς το σκοπό επικοινωνίας, διατηρούνται για 5 χρόνια και δεν διαβιβάζονται σε κανέναν τρίτο για οποιοδήποτε σκοπό. Ενημερωθείτε για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρείας μας και για τα δικαιώματά σας, σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων.